Bedrijfswagen repareren Breda

Niet alleen uw personenauto, maar ook uw bedrijfswagen – van een bestelbusje tot aan een truck – kunt u laten repareren bij Autoschade van Hasselt B.V., gevestigd in de buurt van Breda. Dit doen wij al sinds 1985, toen onze werkplaats werd uitgebreid met een grote spuitcabine, waardoor wij ook trucks kunnen herstellen én spuiten. Tegenwoordig zijn wij een gespecialiseerd personen- en bedrijfswagen schadeherstelbedrijf waar u terecht kunt voor al uw reparaties.

Laat uw bedrijfswagen op vakkundige wijze repareren in omgeving Breda

Het kan altijd voorkomen, toch zeker wanneer u veel op de weg zit: u krijgt te maken met een ongeluk waardoor uw bedrijfsauto schade heeft opgelopen. In dit geval kunt u terecht bij Autoschade van Hasselt B.V. in Breda om uw bedrijfswagen op vakkundige wijze te repareren. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis in het vak zorgen wij ervoor dat uw bedrijfswagen er weer helemaal in orde uitziet zodat u binnen de kortste keren weer zorgeloos de weg op kunt. Wij zijn niet alleen in te schakelen voor het repareren van uw bedrijfswagen, maar kunnen deze ook spuiten of beletteren. Neem eens een kijkje tussen onze reeds gerealiseerde projecten om te zien wat zoal mogelijk is.

Neem contact op en ontdek onze mogelijkheden

Dankzij de ruime expertise binnen Autoschade van Hasselt B.V., gevestigd nabij Breda, kunnen we u altijd uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden die wij bieden om uw bedrijfswagen te repareren. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te bellen met 076-5973487 om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Ook kunt u op deze wijze direct een afspraak om binnenkort eens bij ons langs te komen.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Onze kenmerken

AAS schadeherstel

FOCWA Eurogarantbedrijf

Neem contact op!

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!