Schade na aanrijding Zundert

Schade laat u na een aanrijding repareren bij Van Hasselt in Zundert! Autoschade Herstel Van Hasselt is het Eurogarantbedrijf in Zundert en omgeving waar u terecht kunt met al uw auto schade. Of u nu enkel een aantal krassen heeft of complete onderdelen die vervangen moeten worden, wij repareren het graag voor u. Schade komt nooit gelegen, bij Van Hasselt zien we het dan ook als taak om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het regelen van verzekeringszaken en reparaties. Voor een persoonlijke en deskundige service bent u bij ons aan het juiste adres!

Herstel van schade na aanrijding door een specialist in Zundert

Heeft u schade opgelopen na een aanrijding, kom dan naar Autoschade Herstel Van Hasselt in Zundert om samen met onze specialisten te bekijken wat we voor u kunnen betekenen! Tijdens een eerste afspraak zullen we de schade bekijken en een calculatierapport voor u opstellen. Wanneer de verzekering heeft toegezegd, kunnen we vervolgens met u gaan kijken welke schade op welke manier kan worden gerepareerd. Ook het opnieuw spuiten van uw belettering of coating van onderdelen behoort tot de mogelijkheden bij Van Hasselt.

Afspraak maken

Om de schade aan uw personenauto of bedrijfswagen na een aanrijding te laten bekijken, kunt u altijd even langskomen in onze garage in Zundert. Kunt u niet meer rijden of maakt u liever een afspraak? Neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon: 076-5973487.

Schade na een aanrijding snel repareren in een garage in Zundert? Neem contact op!

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

Onze kenmerken

AAS schadeherstel

FOCWA Eurogarantbedrijf

Neem contact op!

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!