Truck spuiten Breda

Bij Autoschade van Hasselt B.V. kunt u uw truck laten spuiten in de buurt van Breda. Ons team van gemotiveerde en vakbekwame medewerkers zijn op de hoogte van alle nieuwe technische ontwikkelingen en materialen voor schadeherstel en spuitwerk. Wij vertellen u graag over onze uitgebreide mogelijkheden voor het herstellen van schade aan trucks, auto’s en bedrijfswagens.

Truck spuiten Breda: professioneel spuitwerk

Naast het repareren van beschadigde lak op auto’s en onderdelen, kunt u ook bij Autoschade van Hasselt B.V. terecht voor het beletteren of bedrukken van bedrijfswagens of trucks. Ons bedrijf is in 1970 opgericht en houdt zich vanaf die tijd bezig met het herstellen van lakschade, zoals het spuiten van een truck in de buurt van Breda. Wij beschikken over een eigen spuiterij waar onze specialisten uw voertuig van een nieuwe laklaag kunnen voorzien. Wij hebben al veel tevreden klant kunnen helpen bij het spuiten van hun truck in Breda en omgeving!

Kies voor kwaliteit

Bij al onze werkzaamheden staat persoonlijk contact centraal en u kunt bij ons precies aangeven hoe u uw truck wilt laten spuiten in de buurt van Breda. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van schadeherstel? Bel dan naar het telefoonnummer 076-5973487. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen bij ons bedrijf aan de Wernhoutseweg 95 in Zundert.

Andere bezoekers bekeken ook de volgende pagina’s:

[links hoofd_id=”731″]

Onze kenmerken

AAS schadeherstel

FOCWA Eurogarantbedrijf

Neem contact op!

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!