Ons bedrijf

Aan de doorgaande weg N263 tussen de kernen van Zundert en Wernhout kunt u ons vinden, al sinds 1970. Aanvankelijk werden enkel schades aan personenvoertuigen en kleine bedrijfswagens hersteld, nadat de werkplaats in 1985 uitgebreid werd met een grote spuitcabine werd een nieuwe markt aangeboord, namelijk die van de trucks. Na menige verbouwingen en aanpassingen zijn we nu een gespecialiseerd personen- en bedrijfswagen schadeherstelbedrijf dat voor ca. 65% gestuurd herstel via vele verzekeraars verricht. Uiteraard blijft het persoonlijk contact met u als klant een belangrijk onderdeel van ons werk.

Momenteel werken we met een team van 10 gemotiveerde en vakbekwame mensen. Om de snelle opvolging van technische ontwikkelingen en gebruikte materialen in de autobranche te kunnen plaatsen, volgen al onze medewerkers continue bijscholing en vakgerelateerde trainingen. Ook in het gebruik van gereedschappen en materialen willen wij geen concessies doen ten aanzien van de hoge kwaliteitsnorm. Door de jarenlange expertise die we in huis hebben kunnen wij u ten alle tijde informeren omtrent de vele mogelijkheden van schadeherstel en spuitwerk.

Joop Henskens

Chef-werkplaats en allround autoschadehersteller. Ruim 18 jaar vaste waarde in de plaatwerkerij. Begonnen in de afdeling bedrijfsvoertuigenherstel als leerling schadehersteller en doorgegroeid tot allround vakman. Van alle markten en merken thuis dus. Voor onze klanten vaak een eerste aanspreekpunt bij schade-vaststelling. Joop is een positieve vent en houdt van klussen waar hij zijn creativiteit in kwijt kan. Bij hem zal niet snel iets niet mogelijk zijn.

Leroy Gommers

Allround autoschadehersteller en AutoSchadeTechnicus. Is ook al weer bijna 10 jaar bij ons in dienst.Als leerling autoschadehersteller gestart en doorgeleerd tot AST-er binnen de afdeling personenauto’s. Leroy verzorgt naast het plaatwerk ook de opvolging en herstel van alle schades met betrekking tot storingen en defecten aan het electronisch systeem van de auto. Een rustige en vriendelijke collega die altijd voor je klaar staat.

Lex Nouws

Jonkie van de club. Bijna klaar met de opleiding allround autoschadehersteller en met ambitie om door te leren naar AutoSchadeTechnicus. Lex werkt zowel in de afdeling bedrijfsvoertuigen als ook in de afdeling personenvoertuigen. Door zijn gestructureerde en secure werkwijze heeft hij oog voor detail. Met steeds minder noodzaak om zijn collega’s in te schakelen groeit zijn zelfvertrouwen.

Theo Moerkens

De nestor van het bedrijf. Al meer dan 40 jaar van vaste waarde in de spuiterij van personenvoertuigen. In de lange periode dat hij bij ons werkzaam is heeft hij alle technische- en innovatieve ontwikkelingen op het vlak van spuitwerk op de voet gevolgd en toegepast. Van actieve spuiter vervult hij nu steeds meer de rol van regisseur in de voorbewerking. Een schat aan ervaring voor de jongere collega’s op hem heen. Bij Theo stroomt autolak door de aderen.

Jolie Braspennincx

Sinds 2018 het eerste aanspreekpunt aan de receptie en telefoon. Jolie is de spin in het web en de schakel tussen klant, verzekeringsmaatschappij en werkplaats. Ze is een kei in het afstemmen wat voor onze klant belangrijk is, en denkt mee naar de beste oplossing als er schade is en neemt veel zorg voor onze klant uit handen.

Adrian Wasik

Vliegende schakel in de werkplaats. Voornamelijk werkzaam in de afdeling bedrijfsvoertuigenherstel als voorbewerker, maar ook als werkplaatshulp en het reinigen van de auto na schadeherstel. Een enthousiaste harde werker en een fijne collega, altijd in voor een grapje of een lach.

Daniël Vermeeren

Werkt hier sinds 2018

Mark van Hasselt

Zoon van de grondlegger van het bedrijf en sinds 1999 directeur, maar wil liever niet zo worden aangesproken. Spuiter in hart en nieren en heeft een passie om met name trucks van start naar eindresultaat volledig te transformeren naar wens van de klant. Maar ook een eerste aanspreekpunt bij schade voor onze klanten en schade-experts.

Elga van Hasselt-Antonissen

Vanaf 1993 werkzaam in het bedrijf en vormt samen met Mark de directie. Als office-manager volledig thuis in alle spelregels van de administratieve afwikkelingen bij autoschade. Daarnaast uitvoerder van de financiële administratie. Het directe contact met klanten en relaties vindt ze het belangrijkst.