Schadeherstel personenvoertuigen

Wat te doen na..? Een aanrijding

Wij raden u aan om na een aanrijding zo volledig mogelijk een Europees Schade-aangfiteformulier in te vullen. Als er een tegenpartij betrokken is bij de aanrijding kan deze op hetzelfde formulier de gevraagde gegevens invullen. Het is belangrijk om beide het formulier te ondertekenen. Heeft u geen Europees Schade-aangifteformulier bij de hand gehad noteert u dan duidelijk zoveel mogelijk gegevens met betrekking tot naam, adres, kenteken en voertuiggegevens van de tegenpartij.

Inbraak, diefstal, vandalisme of beschadiging

In deze gevallen dient u altijd melding te maken en aangifte te doen bij de politie.

En dan..? Uw schade melden

Het is verstandig om zo spoedig mogelijk na het schade-incident door ons te laten beoordelen wat de schade aan uw auto is. U kunt tijdens openingstijden zonder afspraak bij ons langskomen om deze eerste expertise te laten verrichten. Omdat ook de voertuiggegevens gecontroleerd worden, vragen wij u uw rijbewijs, kentekenpapieren, groene kaart en eventueel het schade-aangifteformulier mee te brengen. Na de schadevaststelling kunt u uw schade-aangifteformulier aanvullen. Nu heeft u alle informatie om uw schade te melden bij uw verzekeraar of tussenpersoon. Natuurlijk kunnen wij u hierbij assisteren als u dit wenst.

Wij hebben met vele verzekeringsmaatschappijen een directe overeenkomst als geselecteerd schadeherstelbedrijf. Dit heeft voor u als voordeel dat we snel kunnen starten met herstel en u mobiel kunnen houden middels een vervangende auto. Zie bij Onze Partners of ook uw verzekeringsmaatschappij erbij staat.

Is uw auto niet meer rijdbaar na de schade? belt u dan het alarmnummer op de groene kaart zodat er door uw verzekeringsmaatschappij een bergingsdienst kan worden ingeschakeld. Bij twijfel aarzel niet eerst met ons te overleggen.

Wanneer wordt uw auto hersteld..? Afspraak schadeherstel

Nadat u toestemming heeft gegeven voor reparatie van de schade wordt door ons een schaderapport gemaakt. Als ook een mogelijk andere betalende partij, bijvoorbeeld uw verzekerings- of leasemaatschappij haar accoord geeft kunnen wij in overleg met u de reparatie plannen. Naar wens wordt er vervangend vervoer voor u vastgelegd. U kunt ook gebruik maken van onze gratis haal-en brengservice.