Projecten

Afhankelijk van uw wensen en ideeen omtrent het spuitwerk van uw truck, bus of ander vervoermiddel zijn wij hierin ook uw adviserende partner. Binnen de mogelijkheden van het object zoeken wij graag naar het maximale resultaat. Een impressie van reeds gerealiseerde opdrachten…..
The Scrap

The Scrap

Bronze Scania met oranje en zwarte accenten

Mutsters

Mutsters

Blauwe Volvo met witte accenten

CLTV

CLTV

Groen/ witte Scania

Beerendonk

Beerendonk

Rode Volvo met witte accenten, rode scania met witte accenten & Rode Scania

Baelly Trans

Baelly Trans

Grijze Volvo met rode accenten & grijze Scania met rode accenten

R. Janssens Transport

R. Janssens Transport

De eigenrijder Ronald Janssens van het gelijknamige transportbedrijf uit Tilburg heeft van zijn Scania R High Line zijn visitekaartje gemaakt. Door de keuze van het spuitwerk is er een unieke uitvoering gerealiseerd. De cabine, spoilers, wielen en traanplaat zijn...

Van der Walle

Van der Walle

Het spuitwerk van diverse trucks en combinaties van Kalverenhandel en veetransport Van der Walle is door ons uitgevoerd. Om met diverse merken toch een eenheid in wagenpark te realiseren is het ontwerp voor alle merken trucks aangepast. De biezen op de cabine zijn...

Rimarno Transport

Rimarno Transport

e Scania van Rimarno Transport is een waar pronkstuk geworden. Het ontwerp is tot in detail uitgevoerd. Naast de cabine zijn alle accesoires, bumperdelen, spoilerdelen, chassisplaten, wielkappen en wielranden gespoten. De traanplaat op het chassis is gespoten en later...

kees Jacobs

kees Jacobs

Daf XF Kees Jacobs Transport Baarle Nassau

De Bruin

De Bruin

Daf 105 XF De Bruin Handelsonderneming

P.v.Arendonk Transport

P.v.Arendonk Transport

Van de Volvo FH van Van Arendonk Transport zijn de cabine en spoilers gespoten in 2 kleuren blauw uni-lak. Later is deze voorzien van geplakte belettering.

Erik Tax Transport

Erik Tax Transport

Het spuitwerk van Erik Tax Transport wordt deels reeds jaren door ons verzorgd. Zowel de Scania R als de Volvo FH zijn in onze cabine voorzien van lakwerk in de kleur van het bedrijf.

Jac Kennes Transport

Jac Kennes Transport

Het spuitwerk van het wagenpark van Jac Kennes Transport is van onze hand. De trucks zijn tot in detail gespoten in 3 kleuren metaliclak. Alle kleurverlopen zijn gespoten. Nadien zijn de cabines voorzien van belettering door Van Strien Digital Print.

Volvo FL bakwagen

Volvo FL bakwagen

Volvo FL bakwagen Volvo FL bakwagenAndere projectenKom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!